Skip to content
Politică

Crimă îngrozitoare în Vaslui. Trei tineri au recunoscut că au ucis și ars o bătrână de 93 de ani 

Vinovații crimei îngrozitoare din Vaslui au fost duși la audieri, unde și-au recunoscut faptele. Aceștia au dezvăluit că au ucis o bătrână de 93 de ani, apoi au încercat să-i dea foc trupului ca să ascundă faptele.

Trei tineri, dintre care doi minori, au intrat peste o femeie în apartament și au ucis-o folosindu-se de două cuțite și de o șurubelniță, informează vremeanoua.ro. Dupã ce si-au măcelărit victima, cei trei tineri au incendiat locuinta, crezând că astfel nimeni nu va sti ce au făcut si s-au întors în locuinta lui Florin Trufanda, unde si-au continuat peterecerea. Între timp, focul a fost observat de vecini care au dat alarma. După ce corpul bătrânei a fost descoperit de pompieri, la fata locului au ajuns si politistii. În tot acest timp, la scara alăturată, cei trei criminali petreceau de zor de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Procurorii au decis să-i rețină pe cei doi minori de 14, respectiv 16 ani, iar al treilea a fost adus azi la audieri.

Florin Cristian Galan, tânărul de 18 ani, a ajuns în fața anchetatorilor după ce și-a revenit din coma alcoolică și a recunoscut faptul că el a fost cel care le-a propus celor doi amici minori să intre peste bătrâna de 93 de ani în casă. In rest, acesta nu își mai amintește nimic din ceea ce a făcut.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *