Crimă la o petrecere cu vedete! Un bărbat, ucis într-un hotel din Padina. Alex Velea, audiat ca martor

politia nu trece stop interzis crimă
Sursă foto: Inquam Photos George Calin

Un bărbat a fost ucis după un conflict spontan la o petrecere care avea loc într-un hotel din zona Padina, în Județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete.

Din primele informații, cei trei trei bărbați care se află în custodia poliției sunt frați și fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București. Aceștia ar fi băieții vrăjitoarei Sidonia.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere.

A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Alex Velea a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

Sursele Antena 3 CNN au declarat că Alex Velea a fost audiat ca martor, pentru că s-ar fi aflat în apropierea locului unde a avut loc agresiunea.

Petrecerea ar fi avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care participau și cunoscuții Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL