Skip to content
Europa

Crimă şocantă în Marea Britanie! Un parlamentar a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, într-o biserică

davidamess.co.uk

Parlamentarul conservator David Amess a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori într-o biserică de un bărbat care a fost arestat ulterior.

Un parlamentar britanic din Partidul Conservator al prim-ministrului Boris Johnson a fost înjunghiat vineri într-o biserică de un bărbat care s-a năpustit asupra conservatorului în timpul unei întâlniri cu alegătorii din districtul său electoral.

David Amess, în vârstă de 69 de ani, care reprezintă circumscripția Southend West din Essex încă din 1983, a fost înjunghiat în jurul prânzului la o întâlnire la Belfairs Methodist Church din Leigh-on-Sea.

Poliția armată a intrat în biserică și a spus că un bărbat a fost arestat. Poliția a spus că nu caută pe altcineva în legătură cu incidentul, relatează Reuters. ”La scurt timp, un bărbat a fost arestat și nu căutăm niciun alt posibil atacator”, a mai precizat poliția, afirmând că urmează să ofere informații suplimentare atunci când vor avea mai multe detalii despre incident.

El (Amess) a fost tratat de serviciile de urgență, dar, din păcate, a murit la fața locului„, a spus poliția, potrivit sursei citate de HotNews. Un tânăr de 25 de ani a fost arestat rapid după ce ofițerii au ajuns la fața locului. El avea asupra sa un cuțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *