Skip to content
Politică

Crin Antonescu, atac la Băsescu: ”ne ia de proști”

Crin Antonescu a comentat ultimele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu privind ofiţerul acoperit, spunând că şeful statului „ne ia în continuare de proşti”.

”În legătură cu Traian Băsescu, toate lucrurile s-au spus, cel puțin din partea mea. Atâta vreme cât, după zece ani, noi mai putem să luăm în serios un președinte care vine și spune sau îl acuză pe acoperitul acel ipotetic că nu și-a trecut în CV calitatea de ofițer acoperit înseamnă că în continuare ne ia de proști. Și probabil că până își va termina mandatul, în continuare, unii dintre noi vor fi suficient de proști încât să îl ia în considerare pe domnul Băsescu. Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală și probabil vor mai urma asemenea scheme..”, a scris fostul lider PNL pe Facebook.

Șeful statului a declarat, miercuri seara, că va da amănunte despre „ofiţerul acoperit” de faţă cu toată presa, precizând că nu are nicio informaţie de la serviciile secrete şi că, dacă, totuşi, „printre candidaţi există un domn care a avut în trecutul lui un astfel de lucru, acest lucru trebuie recunoscut”.

4 comentarii la “Crin Antonescu, atac la Băsescu: ”ne ia de proști”

  1. P.S. : Nu toti liberalii s-au lasat luati de prosti cum ai fost luat tu, Crin Antonescu. Dar pe aia, tu si slugile tale ii numiti tradatori, traseisti, oportunisti, migratori, cum va vine la gura aia spurcata. Adica daca nu au acceptat sa fie prosti alaturi de tine, trebuie jigniti si desconsiderati ! Atata stii, atata faci . Apropo, pe vrenuri, tu pe unde ai fost, in PL-93, PNL Campeanu sau PNL Quintus ? Ca nu mai stiu, traseistule !

  2. Gresit Crin Cacarau Antonescu ! Te ia de ce ai dovedit ca esti ! Nu toti ROMANI SUNT CEA CE SPUI TU ANTONESCULE ….. Daca tu ai dat cu muci in ciorba si ai mintit privind,,jos Basescu,, cine zice ala este… Basescu va pleca oricum si va vedea probabil cat de prost a fost el.

  3. Incet dar sigur faci tandem cu distinsa doamna PORA—doamna care alearga cu monica macovei in jurul PALATULUI COTROCENI si seara se odihneste in emisiunea COLONELULUI .Poate cine stie te ajuta si pe tine sa mai gasesti spartura prin care ai intrat in PALAT si l-ai suparat pe IMPARAT .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *