Skip to content
Politică

Crin Antonescu, atacat de foștii aliați

Odată cu ultimele declarații ale fostului președinte al PNL Crin Antonescu, au apărut și criticile la adresa acestuia.

Foștii colegi din Uniunea Social-Liberală îl critică pe Antonescu pentru greșelile făcute de cel pe care l-a promovat în cursa pentru fotoliul de la Cotrocen, Klaus Iohannis.

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu afirmă că „este trist dacă Antonescu a ajuns să creadă că este în regulă să te autoidentifici drept politruc”, făcând referire la afirmația lui Iohannis.

„Am vazut ca domnul Antonescu este convins ca greselile facute de Klaus Iohannis nu inseamna nimic. Este trist daca Antonescu, alaturi de care am luptat in 2012, si care parea un om cu principii, a ajuns sa creada ca este in regula sa te autoidentifici drept politruc, sa citezi din Lenin, sa alegi casele in locul investitiilor in copii si sa cersesti voturile lui Basescu.

De fapt, domnul Antonescu nu face decat sa confirme drumul gresit pe care a plecat, rupand USL si predand PNL lui Basescu si acolitilor sai”, se arată în comunicatul de presă remis redacției PSnews.ro

2 comentarii la “Crin Antonescu, atacat de foștii aliați

  1. Daca toata tara se joaca de-a SPIONII– de ce nu am putea crede ca CRINUT–nu este mana moarta ca la poker– un fel de ofiteras sub acoperire in slujba lui MUTULICA cel din ALBA ca ZAPADA lui LAZAROIU .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *