Skip to content
Politică

Crin Antonescu explică șansele ca Hellvig să devină șef al SRI

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, în cadrul unei intervenții telefonice în cadrul unei emisiuni televizate de pe postul B1TV, că nominalizarea pe care o făcut-o președintele Klaus Iohannis, joi seara, la Palatul Cotroceni, o va susține în Parlament.

„Socotesc propunerea domnului Iohannis una bună, întemeiată. Îl cunosc bine pe domnul Hellvig, de ani buni, și cred că e o propunere pe care eu, ca parlamentar, o voi vota cu toată încrederea (…) Mi-e greu să spun dacă va fi majoritate. Nu sunt foarte în centrul acestor discuții, negocieri politice, nu am de unde să știu, dar presupun că odată făcută propunerea, probabil s-a făcut o anumită estimare și din partea președintelui cred că e o propunere care are mari șanse să treacă, având în vedere că este vorba despre un om care a fost prezent la vârful politicii în ultimii ani.

Îmi închipui că cei din PSD nu îl iubesc neapărat pe domnul Hellvig, dincolo de asta, e un om cunoscut, i se cunosc convingerile, principiile, modalitatea de acțiune și cred că dacă cei din PSD doresc un șef civil la SRI, un om cu o cultură și o mentalitate politică democratică, cu adevărat e un om pe care îl pot susține liniștiți”, a declarat Crin Antonescu, relatează B1.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *