Skip to content
Politică

Crin Antonescu, chemat de urgență înapoi în PNL

În cadrul unei conferințe de presă de joi, de la Oradea, liderul PNL Varujan Vosganian a declarat că fostul șef al PNL, Crin Antonescu, trebuie să se întoarcă între turul I şi II al prezidenţialelor, el transmiţându-i acestuia că, dacă te-ai urcat pe scenă în 2009 cu Geoană, nu ai nicio justificare să refuzi să urci pe scenă cu Iohannis.

”Nu ştiu dacă am toate elementele să prefigurez comportamentul lui (n.r.: Crin Antonescu). Începând din februarie, comportamentul lui s-a schimbat. Şi, ca să fim siguri că rămâne acelaşi om dezinvolt şi liber ca până în februarie, între turul I şi turul II va trebui să se întoarcă”, a declarat senatorul PNL Varujan Vosganian, răspunzând, astfel, unei întrebări privind comportamentul fostului șef al PNL.

Vosganian a transmis că îi adresează o invitație lui Crin Antonescu să se întoarcă între turul I și II, invitație ce are două părți: una politicoasă și una mai puțin politicoasă.

”Eu nu vă dau un răspuns, ci adresez o invitaţie. Am avut mai multe discuţii cu Crin Antonescu, mi s-a părut că el nu se acomodează din mers cu tipul de campanie al lui Klaus Iohannis. Dar asta era mai de mult. Nu am mai vorbit cu el de când a început campania. Eu cred că Antonescu, măcar de dragul anilor în care a condus PNL, de dragul proiectului pe care l-a iniţiat, PNL-PDL, ar trebui să se întoarcă între turul I şi turul II”, a spus Varujan Vosganian.

”Am să vă dau şi partea mai puţin politicoasă a invitaţiei. Când te-ai suit pe scenă cu Mircea Geoană în 2009, nu ai nicio justificare să refuzi să urci pe scenă alături de Klaus Iohannis în 2014. Motivele pentru care ai putea să-l sprijini pe Iohannis sunt mult mai multe decât motivele care te-au făcut să-l susţii pe Geoană”, a transmis senatorul liberal.

Liderul PNL a mai afirmat că Antonescu ar putea fi credibil şi lumea îi duce dorul acestuia, ca parte a imaginii vieţii publice.

”Crin Antonescu ar putea fi credibil şi lumea îi duce dorul lui Antonescu, ca parte a imaginii vieţii publice. Există oameni politici care te obosesc cu prezenţa lor şi există oameni politici care te întristează cu absenţa lor. Deci, Crin Antonescu este aşteptat să se întoarcă. În ceea ce a reprezentat Crin Antonescu la nivelul dârzeniei, la nivelul retoricii, la nivelul surprizelor, ca să fiu eufemistic, nu i-a luat nimeni locul. Pornind de la aceste trei elemente, al dârzeniei, al retoricii şi al imprevizibilităţii, ar putea să completeze imaginea candidatului Klaus Iohannis în turul II”, a spus liderul PNL Varujan Vosganian.

 

13 comentarii la “Crin Antonescu, chemat de urgență înapoi în PNL

 1. vozganian…..dar la europarlamentare unde erai? Atunci n-ai articulat nicio propozitie. Acum prin acest apel, nerusinat in mare parte, nu faci decat sa-i mai dai o palma lui antonescu. Rusine

 2. –D .Vosganian–e un tip simandicos–el e cu UNIUNEA SCRIITORILOR si economia—dar daca tot a povestit despre —nautul si cafeaua–sufletul comertului—nautul IOHANNIS nu se pupa cu cafeaua ANTONESCU—-cei care amesteca–AU TRADAT .

 3. GHINION!!!!!!! Geoana nu l-a TRADAT pe Antonescu
  sa vina Crin sa-l traga cu targa, sa-l impinga cu roaba
  poate ajunge STRAMBU si TALAMBU TRADATOR
  NAPARCA si PADUCHELE sasesc – poate ajunge
  PORTAR la Cotroceni- dupa valoarea lui reala
  well POA SA VINA si SF Petru noi LIBERALII nu votam BASISTI si nici comunisti
  VOT ANULAT pt candidati NULI
  daca e asa valoros Antonescu si urca procente
  DE CE NU ESTE CANDIDAT Crin LIDERUL real al Dreptei?????
  PAIATZA si ERZATZU si SUROGATUL Joian-nis Klaun- va fi votata de alte paiatze

 4. Silviu Sneider din Sibiu SCRIE ” Cum vrei tov. Iohannis sa te sustina unul din cei mai demni politicieni din ultimii 25 de ani, in persoana d-lui ANTONESCU, cind dumneata te-ai comportat ca un vagabond, infingindu-i cutitul pe la spate, in astfel de practici nu te diferi cu nimic fata de tov.Basescu……
  sa -ti fie rusine, ai muscat mana celui ce te-a hranit, celui ce te-a scos din anonimat………”

 5. Politica românească avea nevoie de un om politic asemeni lui Crin Antonesc. Un om care te inflacara atunci cand vorbea, chiar daca erai sau nu membru de partid; un om care reuşea să te facă să crezi că în politică există şi intenţii bune; un om care a demonstrat că ştie să facă compromisuri dacă rezultatul i-ar fi vizat pe cei majoritari, dar nu vrea să facă compromisuri pentru găşti şi grupuleţe. A greşit în mai multe rânduri după ce proiectul USL a câştigat. Dar a greşit pentru că e dificil să faci faţă unui sistem bolnav. Sunt convinsă că îl vom regreta mult de acum înainte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *