Crin Antonescu, despre candidatura lui Eduard Hellvig la prezidențiale: ”Este o ipoteză de luat în seamă”

Eduard Hellvig
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, nu exclude varianta candidaturii lui Eduard Hellvig la alegerile prezidențiale din 2024. Politicianul îl consideră pe fostul șef al SRI un om inteligent care ar face față cu brio unei astfel de provocări.

„Nu știu dacă va candida, dar părerea mea este că e o ipoteză de luat în seamă. Nu știu el dacă își dorește sau nu-și dorește, știu însă că este un om care a acumulat experiență, este un om ale cărui principii, mai mult sau mai puțin respectate, le cunosc, sunt în regulă. Este un om inteligent, cu principii foarte în regulă. Mai trebuie să ținem cont și de faptul că el este și foarte tânăr, atât de tânăr încât dacă lucra în magistratură era scos la pensie”, a declarat Crin Antonescu, la emisiunea „Marius Tucă Show”, potrivit Gândul.

Eduard Hellvig a demisionat surprinzător de la șefia SRI, dar acesta nu a făcut niciun anunț privitor la intențiile sale.

Zvonurile că Eduard Hellvig ar putea candida la alegerile prezidențiale de anul viitor au început să apară încă din luna februarie atunci când fostul director SRI a fost prezent alături de Iohannis în vizitele oficiale din Emiratele Arabe și Azerbaidjan.

Acestea au început să capete amploare în luna iulie, la scurt timp, după ce Hellvig și-a anunțat demisia din fruntea Serviciilor Secrete.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL