Skip to content
Politică

Crin Antonescu, despre dezbaterea dintre Ponta și Iohannis

Fostul preşedinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, a declarat, joi, că această campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale a fost cea mai slabă de până acum, menţionând că în urma confruntării dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis „nu s-a spus şi nu s-a întâmplat nimic esenţial”.

Fostul lider liberal a fost întrebat cum vede cele două dezbateri televizate cu Victor Ponta şi Klaus Iohannis şi care dintre cei doi este opţiunea sa.

„Nu voi vorbi acum în termenii unei campanii electorale, pentru că nu am făcut-o în toată această perioadă şi nu o voi face nici acum. Tot ce pot însă să constat cu mare tristeţe este că această campanie electorală, din acest an, pentru prezidenţiale, a fost după părerea mea de departe cea mai slabă, a avut nivelul cel mai scăzut. Inclusiv în cele două întâlniri între finalişti nu s-a spus şi nu s-a întâmplat nimic esenţial şi după părerea mea acesta este încă un semn de boală, de boală profundă a spaţiului politic românesc”, a spus Crin Antonescu la RFI.

Totodată, Antonescu fost întrebat pe cine va alege dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

„Pentru destui oameni, printre care mă număr, nu e o duminică veselă. Nu vreau să spun mai mult pentru că aşa cum aminteam, nu am intervenit în această campanie, spre mirarea unora, spre iritarea altora. Voi explica poate după ce se încheie de ce am tăcut şi pentru că mai sunt 2-3 zile până atunci nu voi încălca această decizie acum”, a mai spus fostul președinte al PNL.

El a evitat să spună dacă se va duce la vot duminică, însă a menţionat că a pledat pentru exercitarea acestui drept.

„Am pledat de 25 de ani pentru folosirea acestui drept esenţial în democraţie, un drept pentru care în România s-a şi murit. Cel puţin la turul întâi asta am şi spus, principalul motiv care m-a dus la urne a fost respectul pentru acest drept şi solidaritatea pentru toţi cetăţenii României care îl au la îndemână”, a afirmat fostul lider PNL.

4 comentarii la “Crin Antonescu, despre dezbaterea dintre Ponta și Iohannis

  1. Dle Antonescu, esti un nesimtit si te comporti la fel ca majoritatea fostilor presedinti PNL. Dupa ce au pierdut puterea, au aruncat cu rahat in noul presedinte ori n-au fost de acord cu el. La fel a facut si Tariceanu cu tine, la fel a facut si Stolojan cu Tariceanu, la fel ai facut si tu cu Iohannis si tot asa. Esti un frustrat. Daca iese Ponta (Doamne fereste) la o diferenta mica si consider ca sustinerea ta pt Iohannis ar fi schimbat soarta alegerilor, promit sa te urasc toata viata. Aici nu e vorba de tine. E vorba de noi, oamenii care credem ca PDSR-ul este un cancer pentru societatea romaneasca. Tu singur ai spus ca o sa demisionezi daca nu iei 20 %. Nu ai luat. Lumea nu te mai placea. Punct.

    1. Iti placea de Antonescu cand era la alaturi de Psd si insemna Usl ??? Ai votat cu Usl la ultimele alegeri insemna ca ai si votat cu Ponta !!!! Lasa-l pe Antonescu in pace si mergi la vot si voteaza ceea ce trebuie 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *