Skip to content
Politică

Crin Antonescu, despre o posibilă candidatură a lui Tăriceanu: „Dacă îi dă voie PSD”

Crin Antonescu a vorbit, marți, despre o posibilă candidatură a co-președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

În acest context, Antonescu a declarat că Tăriceanu se va înscrie în cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei doar „dacă PSD îl va lăsa”.

„Tăriceanu va candida dacă îl susţine cineva mai mare, mereu a făcut asta. Dacă îi dă voie PSD va candida dacă nu, nu”, a declarat Crin Antonescu, potrivit romaniatv.net.

2 comentarii la “Crin Antonescu, despre o posibilă candidatură a lui Tăriceanu: „Dacă îi dă voie PSD”

  1. Pana una alta, Tariceanu nu si-a pus nevasta in fruntea listei de Europarlamentari si nici nu si-a vandut partidul pentru a o face pe aceasta vicepresedinta a P.E. . Antonescu a facut fix asta, dar acum isi da cu parerea despre altii.

  2. P.S.
    Imi amintesc bine de vremurile in care Antonescu se pupa pe bot cu PSD-ul si executa cu sange rece pe toti liberalii care erau impotriva formarii USL. La fel de bine imi amintesc de momentul ruperii de catre el a USL si executia publica a liberalilor care doreau sa pastreze inca USL-ul. Cand a fost el sincer ??? Cand a vandut PNL-ul catre PSD prin infiintarea USL, sau cand l-a vandut PDL-ului si a spart USL-ul pentru atingerea intereselor personale de familie ? Poate candva ne va raspunde …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *