Skip to content
Politică

Crin Antonescu, despre suspendarea lui Băsescu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a început demersurile pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu. Primul pas este strângerea de semnături în Parlament. Potrivit președintelui Senatului, este nevoie de o treime din semnăturile tuturor parlamentarilor pentru initierea suspendarii.

Fostul președintele PNL,  Crin Antonescu, a declarat că demersul făcut de Călin Popescu Tăriceanu este doar ”un număr de circ”.

”Este un număr de circ destul de modest prezentat de domnul Tăriceanu. Am impresia că nici PSD nu va susține acest demers. Părerea mea despre domnul Băsescu și modul în care și-a exercitat mandatele o cunoașteți, numai că în acest moment nu cred că domnia sa nu mai suportă abuzurile lui Traian Băsescu. Cred că domnul Tăriceanu va fi lăsat în offiside de domnul Ponta”, a spus Crin Antonescu.

2 comentarii la “Crin Antonescu, despre suspendarea lui Băsescu

  1. Bine, ce uita tradatorul asta adormit sa spuna este ca in timp ce Tariceanu i-a facut fata lui Basescu timp de 4 ani, tinand partidul la guvernare cu 20 %, , el a fost infrant de Basescu, ducand partidul in opozitie cu 28 % ! Iar ce a scris Tariceanu in istoria PNL si a tarii, ca prim-ministru, cu bune si rele, asta nu are timp nici sa citeasca. E bine ca sare la gatul lui pe aceeasi logica a numarului de neveste. Uitand ca nu a facut-o pe niciuna vicepresedinta a parlamentului european. Cine i-a zis Cacarau, mare inspiratie a avut. Tariceanu era PDL-ist cand era alaturi de Chiliman. Acum e PSD-ist, ca e alaturi de Ponta. Dar instabilul asta vorbeste acum fiind coleg de partid cu basistii din PDL, dupa ce tot el a semnat protocolul cu PSD-ul …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *