Skip to content
Politică

Crin Antonescu îi desființează campania lui Iohannis. De ce a lipsit de la lansarea liderului PNL

Crin Antonescu a criticat campania electorală la prezidențiale a lui Klaus Iohannis.

Antonescu și-a justificat și lipsa de la evenimentul lansării candidaturii lui Iohannis, afirmând că nu crede că președintele PNL ar fi avut nevoie de prezența sa.

" "
" "

„Nu e o intrebare cu un raspuns complicat dar trebuie pus intr-un context. Un candidat la Președintie isi construieste o campanie, face niste alegeri si cand vorbesc de constructie si de alegeri asta inseamna un anumit continut, stil, anumiti oameni. Nici n-am senzatia ca Iohannis are nevoie foarte tare de prezenta mea si nici nu ascund, nu simt nevoia prezentei in aceasta campanie asa cum este ea construita. Nu privesc cu ostilitate, cred ca aceste lucruri nu se fac ca la colhoz. Se fac printr-o suita de alegeri.Si asta e explicatia. Credeti ca m-as fi potrivit?

Nu m-am rupt de PNL, nici nu cred ca se poate intampla asta. Nu exista o aripa Antonescu in interiorul PNL , dar faptul ca sunt un om care ramane alaturi de PNL nu e suficient sa ocup un loc intr-o anumita distributie”; a spus Antonescu.

Recent, Klaus Iohannis a declarat că relația sa cu fostul președinte al PNL Crin Antonescu este una „critică și distantă”.

" "

5 comentarii la “Crin Antonescu îi desființează campania lui Iohannis. De ce a lipsit de la lansarea liderului PNL

  1. Ce spune asta sunt vorbe de claca. Daca si-ar cunoaste propriul statut ar sti ca refuzul nejustificat de a participa la actiunile partidului este motiv de excludere. Ca si pozitiile publice impotriva conducerii partidului. Adica ar trebui sa se cam excluda singur din partid, adica sa-si dea demisia ! Cu atat mai mult cu cat groparul asta a exclus membri de baza ai partidului pentru mult mai putin de atat ! Bine, asta daca ar avea un gram de onoare. Dar nu are. E la fel ca Boc, injura, dar din interior. Si profita ca ramele astea ce conduc acum PNL-ul nu au curajul sa-i deranjeze. Una peste alta, o cloaca !!!

  2. DE CE NU VB TU OFILITULE DE SCENARIU PUS LA PUNCT DE-A DESTABILIZA SI DISTRUGE U.S.L.ul SI AI FACUT JOCURILE MURDARE ALE LUI CHIORU ..?? SA AI SOARTA PODULUI GRANDE ..CEL VECHI .. NU UITA TOATE BLESTEMELE VOR CADE PE FATA TA OFILITULE ..TE -AI VANDUT PRECUM WOOODREA PE CENTURA SI-N CAMINELE STUDENTESTI ..

  3. AM VAZUT INTREBAREA STUPIDA CINE VA CASTIGA ALEGERILE . DINTRE UN OM SI UN NAZIST … NUMAI OAMENI DE KK-t POT VOTA UN NAZIST SPURCAT SI MAFIOT ..DE CE NU A BAGAT”O PE MASA SAU PE SORSA LA PRODUS SI A VANDUT COPII ROMANII ??

  4. Prea mult orgoliu si infatuare dl Antonescu!? Cine va credeti? De ce nu veniti sa puneti umarul pentru schimbarea in bine a tarii, acum cind Iohannis e pe val si are nevoie de sustinere??? Vrem o tara ca afara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *