Skip to content
Politică

Crin Antonescu, îndemn de Centenar: Să lăsăm de-o parte, măcar pentru o clipă, toate motivele reale de nemulțumire pe care le avem! EXCLUSIV

Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Sâmbătă, 1 decembrie, este prilej de sărbătoare pentru România. Concret, se sărbătorește Ziua Națională a României dar și 100 de ani de la Marea Unire.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu fostul președinte al PNL, istoricul Crin Antonescu, pentru a transmite un mesaj pentru români cu ocazia Centenarului. Astfel, liberalul a spus că românii trebuie să uite pentru o zi de problemele reale pe care le au în vederea regăsirii speranței.

„Un îndemn la a încerca să adunăm tot ce este mai bun la fiecare dintre noi, la a încerca să găsim proiecte comun și la a încerca să lăsăm de-o parte, măcar pentru o clipă, toate motivele reale de nemulțumire pe care le avem fiecare dintre noi și să găsim temeiurile de speranță. Această țară a trecut prin multe. Noi, cei de ieri și de astăzi, avem foarte multe nemulțumiri, dar există și ceva ce ne ține în viață ca națiune, ca țară, ca grup și comunitate umană și acel ceva trebuie dus mai departe și dacă se poate împlinit într-o mai mare măsură în următoarea sută de ani”, a declarat în exclusivitate Crin Antonescu pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Crin Antonescu, îndemn de Centenar: Să lăsăm de-o parte, măcar pentru o clipă, toate motivele reale de nemulțumire pe care le avem! EXCLUSIV

  1. Doamne, bunul meu Dumnezeu, cum te rabda pamantul CRINE, cand tu ai tradat liberalismul romanesc. Te renasti, Pleaca nevasta vi tu, trei vorbe si ii vrajesti pe romani, RUSINE, RUSINE,RUSINE. Ce ai facut tu pentru ROMANIA MARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *