Skip to content
Politică

Crin Antonescu, luat din nou în colimator de Băsescu

Șeful statului, Traian Băsescu, prezent sâmbătă la Constanța, dovedește că nu a uitat de fostul său adversar politic, Crin Antonescu, cel pe care l-a acuzat că alături de Vasile Blaga, este principalul vinovat pentru fărâmițarea dreptei românești.  

”Le aduc aminte declarațiile lui Blaga și Antonescu că nu discutăm cu PMP și cu Traian Băsescu. Asta au declarat când au făcut fuziunea. Dreapta a fost distrusă de fuziunea PDL cu liberalii. Să te pupi cu cei care te-au azvârlit în 2007 din Guvern, cu cei care au făcut suspendarea în 2007 și 2012, cei care vorbeau de regimul Emil Boc drept nenorocirea României.

Nici pe mine nu mă înteresează PNL și PDL. Dar să nu reproșeze ei că eu am rupt dreapta.  Nu am niciun fel de remușcare cu privire la ruperea dreptei. Dreapta a fost ruptă de Blaga și Antonescu”, a declarat Băsescu.

”Știți cum e PDL să nu aibă candidat la prezidențiale? Ca o mâță fără coadă, nu aș fi crezut niciodată că PDL să nu aibă candidat la prezidențiale”, a mai explicat Băsescu.

PDL a dat mai mulți șefi de stat, decât PNL în 140 de ani. A fost o istorie marcată cu mult mai puține succes decât a avut PDL în 20 de ani.

2 comentarii la “Crin Antonescu, luat din nou în colimator de Băsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *