Skip to content
Puterea Știrilor Video

Crin Antonescu NU a venit la Summit-ul PPE de la București: ce MOTIVE a invocat

Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent marți la Puterea Știrilor, unde a vorbit despre absența lui Crin Antonescu la Summit-ul PPE din weekend.

Amintim că sâmbătă, la Bucureşti, la Romexpo, a avut loc summitul PPE al liderilor locali şi regionali, la care au participat 3.200 de delegaţi. La reuniune au mai luat parte şeful statului Klaus Iohannis, preşedintele PNL, Ludovic Orban, candidatul PPE pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene (CE) Manfred Weber, secretarul general al PPE Antonio López-Istúriz White, liderul grupului PPE în Comitetul Regiunilor Michael Schneider, directorul campaniei PPE pentru alegerile din 2019 Dara Murphy.

”Crin Antonescu nu a participat la Summit-ul PPE de la București. Nu a putut veni din motive obiective, nu a fost o absență demonstrativă, ci o absență care a ost foarte bine motivată. Noi comunicăm, între domnul Crin Antonescu și mine este o relație de prietenie veche, indiferent în ce tabere am fost sau ce poziții am avut. Relația dintre noi doi este extrem de apropiată și ea nu se poate strica dintr-un motiv politic sau altul”, a declarat Ludovic Orban la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *