Skip to content
Politică

Crin Antonescu: Nu cred că eu sau Orban, un om al trecutului suntem nimeriți, ci un om tânăr, ca Bușoi!

reportervirtual.ro

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, duminică seara, la postul de televiziune B1 TV a declarat că susține candidatura lui Cristian Bușoi la șefia PNL, precizând că acesta ”este alegerea cea bună”.

Mai mult, Crin Antonescu a adăugat că nici el și nici Orban nu ”sunt nimeriți” pentru funcția de lider PNL, ”om tânăr”, cum este liberalul Cristian Bușoi fiind alegerea cea mai potrivită.

”Nu m-am intors si nu ma intorc in politică, declaratia de sustinere pentru Busoi e ca o datorie, nu mi-e indiferent ce se intampla cu PNL; nu mai am niciun fel de intentie de a candida Prietenie am si cu Orban si cu Busoi, chiar daca Busoi e mai tanar, am dat batalii impreuna. N-am nicio ezitare sa spun: Bușoi este alegerea buna. Pe mine ma intereseaza soarta PNL nu doar din detaliu biografic, ma intereseaza soarta romaniei, cu un partid de dreapta puternic e necesar romaniei, cel mai important argument pentru Busoi, este mai deschis prin experienta si viziunea sa politica tocmai pentru aceste probleme: autoizolare fata de probleme european, mondial de care Romania nu se poate dezice, noi traim in lumea noastra mica, avem furtuni in pahare. PNL este un partid care a dat un presedinte, angajat intr-un parteneriat cu acest presedinte, chestiunea e in alta parte, nu daca, ci cum cu Iohannis, sa dea un continut acestui tandem, a astepta sa incasezi dividente de pe urma omului de la Cotroceni nu e o solutie, cred ca tema PNL este ce ofera, ce propune, ce impune intr-un parteneriat cu Iohannis, probabil candidatul pentru al doilea mandat. Veniti la Congres? Probabil ca da, deoarece am un candidat de votat, vin sa votez. Daca sunt lucruri in care l-as putea ajuta pe Busoi, consilia, da, dar nicio functie, nici macar onorifica. De ce nu reveniti? exista mutatii spectaculoase ireversibile in politică de care eu, un om al trecutului, sunt atasat. Nu cred că eu sau Orban, un om al trecutului, suntem nimeriti, ci un om tânăr, ca Bușoi” a povestit Crin Antonescu, duminică seara, la B1tv.

2 comentarii la “Crin Antonescu: Nu cred că eu sau Orban, un om al trecutului suntem nimeriți, ci un om tânăr, ca Bușoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *