Skip to content
Politică

Crin Antonescu ridică în slăvi PSD: Au fost cam singuri în campanie

jurnalistii.ro

Crin Antonescu, fostul lider al PNL, a ridicat în slăvi PSD, miercuri seara, într-un interviu pentru Antena3.

Fostul lider al liberalilor a declarat că PSD nu a avut adversari în campania electorală.

„Astazi, Liviu Dragnea este cel mai important dintre exponentii, dintre detinatorii optiunii populare pentru maj parlamentara.

Liviu Dragnea a avut un parcurs foarte bun de cand a devenit presedinte PSD. Liviu Dragnea si PSD au fost cam singuri in aceasta campanie si n-au gresit drumul. Si-au facut parcursul normal, bine, chiar si in materie de stil. A fost o evolutie ceva mai buna. Mai putina aroganta, mai putina siguranta de sine afisata. Nu au avut concurenta, la nivelul mesajului, la nivelul liderilor. Rezultatul alegerilor este normal”, a spus Antonescu.

Întrebat dacă îl consideră pe Dacian Cioloș un „Ungureanu”, adică un om al sistemului, Crin Antonescu a făcut dezvăluiri și despre Victor Ponta.

„In mare masura da, dar si Victor Ponta a fost unul. Domnul Ponta are niste calitati, cand este victimizat devine chiar inspirat si are momente si de inteligenta si de repllici potrivite si de adevaruri politice. Nu am spus că Ponta a fost omul sistemului. La un moment dat, Ponta a avut mai multa incredere in sistem decat in voturile oamenilor. Si atunci proiectul (USL) a esuat”, a explicat fostul președinte PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *