Skip to content
Politică

Crin Antonescu, principala țintă a criticilor din PSD

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a fost aspru criticat din interiorul PSD, după ultima sa apariție publică.

Prin intermediul unui comunicat de presă, europarlamentarul PSD Victor Negrescu a criticat grav ultima apariție publică a lui Antonescu, afirmând faptul că acesta „cataloghează carierele altor actori politici, fără să vadă însă că el însuși este un om politic distrus, care și-a periclitat nu numai propria carieră, ci și viitorul țării.”

„În ultima sa apariție publică, domnul Crin Antonescu s-a lansat în a face tot felul de evaluări cu privire la scena politică din prezent, ignorând faptul că el este cel care a rupt USL și care a dat o șansă importantă celor din PDL să revină la putere, din cauza ambițiilor personale.

Crin Antonescu cataloghează carierele altor actori politici, fără să vadă însă că el însuși este un om politic distrus, care și-a periclitat nu numai propria carieră, ci și viitorul țării”, a transmis europarlamentarul PSD.

Totodată, Victor Negrescu declara faptul că PSD „ și-a făcut întotdeauna datoria față de oameni și a pus mereu măsurile concrete pentru români pe primul loc” și că PSD „are toate motivele să fie mândru de ceea ce este”.

„Prin ruperea alianței votată în proporție covârșitoare la ultimele alegeri parlamentare și prin alierea partidului său cu oamenii care au distrus economia și nivelul de trai al românilor în 2010 și 2011, Crin Antonescu a supus România unui risc major — acela de a zădărnici toate eforturile depuse în ultimii doi ani și de a anula toate progresele înregistrate de actuala guvernare.

Partidul Social Democrat și-a făcut întotdeauna datoria față de oameni și a pus mereu măsurile concrete pentru români pe primul loc, înaintea oricăror calculele politice. În schimb, oameni precum Crin Antonescu și alții din jurul său au arătat că sunt dispuși să abandoneze imediat un proiect național și un angajament luat în fața românilor, dacă acest lucru le permite obținerea de avantaje politice pe termen scurt.

PSD are toate motivele să fie mândru de ceea ce este — un adevărat partid social-democrat, modern și european, cea mai importantă forță de stânga din România”, susține  Victor Negrescu.

 

7 comentarii la “Crin Antonescu, principala țintă a criticilor din PSD

  1. Alo tovarășu,esti treaz când dai asemenea declarații? Sau esti încă în euforia”alegerilor”si nu știi ce bine ati făcut pe 16/11/2014? Ti-a murit doctorul? Du-te în vacanță cu dottore al vostru,că asta după atâta bine cât a făcut,a obosit si ca să nu se plictisească are nevoie de ajutorul tau.

  2. Rusine lui Antonescu! A simtit ca puterea urmeaza sa se schimbe si a schimbat, la randul lui caruta.. Ca doar la ciolan e bine.. Deciziile lui au dus la disparitia singurului partid romanesc inscris in partidul liberal european!

  3. Victor Negrescu are dreptate… Antonescu nu o sa fie niciodata popular printe cetateni…Nici un roman intreg la minte o sa voteze cu papusa Chuckie a Romaniei..

  4. Ok that’s right,să nu uităm că si Antonescu cu cativa ani în urmă se numea:Antenescu după prezența zilnică la antena3 ,deci ce i s-a întâmplat e normal;toti cati au trecut pe la antena3 si-au terminat cariera politică

    1. Pentru că acolo la antena3 este un Gâde(a) si oricine este prieten cu el se sinucide,probabil că Johannis a intuit si bine a făcut că nu a răspuns poftirii GÂDE-lui de a se duce acolo,bravo lui!!!

  5. cand armele vorbesc in societatea romanesca , Antonescu ar trebui sa taca !!! el este cel care m-a tradat pe mine cetateanul roman , care l-am crezut in 2012 si am fost unul dintre cei 7,4 milioane de romani , eu am votat USL la alegerile locale si tot eu am votat USL la alegerile parlamentare …. si ce sa vazi … Antonescu a intors armele impotriva mea si s-a aliat cu dusmanul meu in 2014 , an in care datorita lui am un Iohannis presedinte si cat de curand voi avea un basescu premier . iti multumesc Antonescu Crin si te astept in 2016 sa-ti dau votul meu , pt. ca nu-i asa …. il meriti !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *