Skip to content
Politică

Crin Antonescu, vizat de procurorii DNA într-un dosar

reportervirtual.ro

Se pare că un amplu dosar este în pregătire la DNA, în care sunt implicate nume grele precum Mugur Isărescu, Virgil Măgureanu, Crin Antonescu, Adina Vălean, Dragoș Dobrescu și Florian Walter.

Mai mult, potrivit Antena 3, Crin Antonescu a dat deja declarații la DNA în dosarul respectiv în calitate de martor. Fostul lider liberal spune că este vorba de denunțuri mincinoase la adresa lui și a soției sale.

În denunțul respectiv se vorbește despre un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preț subevaluat  de la fiul fostului șef SRI Virgil Măgureanu. Investigațiile fuseseră oprite la un moment dat, după arestarea fostului procuror Mircea Negulescu, zis Portocală.

Florin Ghiulbenghian, președintele Fundației EurHONEST a făcut dezvăluiri despre acest dosar la Antena 3.

„Dosarul fusese preluat de Mircea Negulescu, din păcate plecarea lui a întârziat cercetările. Dosarul este simplu. O mită dată de conducerea firmei Romprest și acționarii ei către Crin Antonescu. O mită mascată sub acest apartament. Sunt două apartamente de peste 400.000 de euro și au fost evaluate la 200.000 de euro. Restul de bani au fost plătiți domnului Virgil Măgureanu cu acceptul lui de către Florian Walter, asocitatul fiului său, în firma Romprest”, a declarat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *