Skip to content
Opinii & Analize

Crinch, preşedintele ce ne-a furat Crăciunul !

Vă mai aduceți aminte despre cum ar fi putut fi un altfel de noiembrie 2014 ?

Deși în prag de iarnă, în România ar fi mirosit a crini, iar Antonescu ar fi câștigat alegerile, cu votul celor 7,4 milioane de români ce ar fi votat un candidat liberal, susținut de USL, sancționând electoratul lui Băsescu.
Ponta ar fi crescut pensiile în continuare, ar fi fost îngrijorat de proiecția bugetară pentru județe în criză precum Constanța, Mehedinți sau Brăila și s-ar fi relaxat la o partidă de baschet cu amicii.
Elena Udrea ar fi confirmat faptul că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie …frumoasă, căreia îi stă „buna” și cu caschetă, și cu ghiozdan.
Monica Macovei ar fi mers în continuare la dezbaterile de la B1 TV, ar fi rămas prietenă și în adulația doamnei Pora, ambele zâmbind subțire și umil atunci când îl menționează pe Băsescu.
Turcescu ar mai fi încercat o participare la Eurovision, fiind mai mult artist decât spion, convins fiind că ași ascunde adevărata natură, deși nimeni nu o caută.
Am fi știut că şi cei de la putere şi cei din opoziție sunt șpăgari şi cu mâna în banul public, dar puțini ar fi știut cine sunt Irina Socol și Claudiu Florică.
Am fi crezut în continuare că Hrebe este cel mai tare combinator și l-am fi crezut mai deștept decât s-a dovedit a fi.
Am fi putut fi păcaliți de Boss Şova, un tânăr plin de calități, în plină ascensiune, ușor isteric și veșnic obosit de efortul puterii, desigur.
Tăriceanu ar fi redevenit președintele PNL, pentru că, așa cum am spus mai sus, Antonescu ar fi plecat la Cotroceni, pentru că NU, NU s-ar fi văzut cu Băsescu de 228 de ori sau ori de câte ori ar fi avut el chef.
Anastase ar fi rămas cea care a furat votul la legea pensiilor, MRU ar fi continuat să mănânce vită Kobe și să se alinte cu alifii scumpe, Orban ar fi în continuare un excelent cântăreț la balalaică.
Tase sau Petrache ar fi rămas în continuare cineva pentru 0,01 % din populația României, adică fix câți oameni îi știu prin Alba sau prin Ilfov.
Iohannis ar fi fost ….ar fi fost ala despre care nu știam dacă are sau nu are copii sau câte case deține.
Ar fi fost doar un tip cu ghinion ca nu a ajuns nici premier, nici președintele României.
PS. Si apropo, Băsescu ar fi fost….nimic.

5 comentarii la “Crinch, preşedintele ce ne-a furat Crăciunul !

  1. Si COSMIN GUSA—nu ar fi suparat , pe SORINA (pe care a platit-o candva ) si acum , o plateste altul . Excelent de bun .—ps–si SRS liber–multi stiu de ce si CRIN .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *