Skip to content
Politică

Cristi Barbu, atac la celelate partide: Ce altă formațiune în afară de PNL mai este ascultată de liderii pe plan extern?!

Liderul PNL. Cristi Barbu, a publicat vineri, 4 ianuarie, pe rețeaua socială Facebook o postare în care evidențiază relațiile pe care Partidul Național Liberal le are pe plan extern. Concret, a subliniat că PNL este singurul partid din România a cărui voce este ascultată de importanți exponenți politici la nivel internațional. Mai mult, a lansat un atac la adresa celorlalte partide în care transmite că PSD și ALDE sunt disprețuite ca formațiuni politice la nivel european, PMP este pe cale de dispariție, UDMR este apropiat al Fidesz-ului lui Viktor Orban, iar USR și Plus nu au niciun fel de conexiuni pe plan european.

Citiți în cele ce urmează postarea integrală a secretarului general adjunct al PNL:

„Cancelarul Germaniei, cancelarul Austriei, preşedintele Parlamentului European, preşedintele Partidului Popular European, candidatul PPE la preşedinţia Comisiei Europene, comisari europeni responsabili de cele mai importante domenii pentru România, premieri, ambasadori ai celor mai prospere ţări din lumea asta, cu toţi aceştia s-au întâlnit doar doi oameni din România anul trecut, Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, şi preşedintele ţării, Klaus Iohannis.
Ce alt partid sau şef de partid mai poate spune că este ascultat de oamenii de mai sus? PSD şi ALDE au ajuns nişte paria în familiile lor europene. PMP este pe cale de dispariţie. UDMR este remorca FIDESZ. USR sau Plus nu există la nivel european”, a scris Cristi Barbu pe rețeaua socială Facebook.

Mai jos redăm galeria foto publicată de Cristi Barbu în care se regăsesc întâlnirile cu importanți parteneri politici pe plan extern pe care președintele României le-a avut, dar și liderul PNL, Ludovic Orban:

 

1 comentariu la “Cristi Barbu, atac la celelate partide: Ce altă formațiune în afară de PNL mai este ascultată de liderii pe plan extern?!

  1. La scurt timp după ce a aflat vestea că a fost condamnat, definitiv, pentru incompatibilitate, Cristi Barbu, primarul comunei Suhaia și desemnat copreședinte al PNL – formată din doi șefi, de la PDL și de la PNL – a declarat, susțin martorii prezenți la ședință, că el nu demisionează pentru că e susținut de „nea Vasile” Blaga. Aceasta în condițiile în care edilul este condamnat și pentru ultraj contra bunelor moravuri. Vasile Blaga nu a răspuns solicitării noastre pentru un punct de vedere în acest sens.

    Costel Barbu a fost numit, în data de 4 februarie, prin decizia lui Vasile Blaga, copreședintele PNL, după ce „buldogul” a dizolvat BPJ Teleorman, în frunte cu Teodor Nițulescu, fost prefect. În urmă cu doi ani pe 18 iunie 2013, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a emis un document prin care anunţa starea de incompatibilitate a primarului de la Suhaia – Cristi Barbu.

    ANI arata, atunci, că în perioada 17.06.2008- 10.11.2010 între primarul Barbu și soția sa – Polixenia Barbu au existat raporturi ierarhice directe, iar Legea161/2003 prevede că acestea nu sunt permise în cazul în care funcţionarii publici respectivi sunt soţi sau rude de gradul I. Barbu Polexia-Georgiana, soţia primarului Barbu Costel ocupă, încă din 31.03.2004, funcţia de referent la Compartimentul Impozite şi Taxe Locale, Control Comercial şi Urbanism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *