Skip to content
" "
Alegeri Politică

Cristi Barbu (PNL) acuză ”turismul” electoral din Teleorman: S-a încercat pe diferite căi să fie aduși oameni din alte localități

Facebook/Cristi Barbu

Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu, a votat în comuna sa natală, Suhaia, din județul Teleorman. El spune că este mulțumit de rezultatul înregistrat de Klaus Iohannis acolo, în fieful PSD, dar susține, în același timp, că au fost aduși la vot oameni din alte localități.

”Rezultatul de la Suhaia este unul care mă mulțumește, chiar dacă s-a încercat pe diferite căi să fie aduși oameni din alte localități din județ, pentru a contracara voturile suhăineilor autentici. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de partidul pe care îl reprezint cu mândrie”, a scris Cristi Barbu pe pagina sa de Facebook.

Teleorman este judeţul în care Viorica Dăncilă, candidatul PSD originar din Videle, a obţinut cel mai mare procent în turul doi al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie 2019.

Judeţul Teleorman are 334 secţii de votare. Sunt 308.626 locuitori cu drept de vot, iar la urne s-au prezentat 163.859. Pe listele suplimentare au fost înscrişi 20.513 electori, conform datelor oferite de Autoritatea Electorală Permanentă.  Rezultatul final la Teleorman este următorul: Viorica Dăncilă (PSD) – 95.490 voturi Klaus Iohannis (PNL) – 65.879 voturi.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *