Skip to content
Politică

Cristi Barbu (PNL): Continuăm dezvoltarea județului Teleorman. Drumul European 70 va fi lărgit cu bani de la Guvern

Facebook Cristi Barbu

Liberalul Cristi Barbu spune, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că PNL va continua să contribuie la dezvoltarea județului Teleorman. În acest sens, Barbu a amintit că Drumul European 70 va fi lărgit cu bani de la Guvern.

„Continuăm dezvoltarea județului Teleorman! Chiar dacă mulți ne contestă și încearcă să inducă în eroare opinia publică, eu nu voi renunța la proiectele mele de investiții, atâta timp cât pot și cât îmi permite funcția pe care o ocup. Pentru mine nu contează că e campanie electorală! Da, susțin cu tot sufletul Partidul Național Liberal și pe Eugen Pîrvulescu la șefia Consiliului Județean, pentru că, eu cred cu tărie, că având o echipă puternică și dornică de dezvoltare în fruntea instituțiilor cheie ale județului, putem să ieșim din acest con de umbră în care ne-au uitat cei care au condus Teleormanul, ba, chiar la un moment dat, țara.

Oamenii mă cunosc, știu că nu mă las, nici intimidat și nici nu cedez presiunilor. Drumul European 70 sau DN 6 va fi lărgit cu bani de la Guvernul condus de Ludovic Orban, asta este clar! Astăzi, au fost aduse utilajele, iar începând de mâine se toarnă asfalt. Teleormănenii vor avea, astfel, acces rapid spre capitală. Vreau să mulțumesc tuturor factorilor decizionali ai Partidului Național Liberal și, în special, premierului Ludovic Orban că mă sprijină și a înțeles cât rău au făcut guvernările pesediste acestui județ. Pe teleormăneni îi rog să fie alături de noi și pe 27 septembrie să voteze toți candidații și listele Partidului Național Liberal”, arată Cristi Barbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *