Skip to content
Politică

Secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu (PNL): Ludovic Orban este cel mai matur și mai rațional lider politic pe care îl are România

psnews.ro

Secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, salută într-o postare pe pagina sa de Facebook, decizia liderului PNL, Ludovic Orban, de a susține candidatura lui Nicușor Dan, la Primăria Capitalei.

V-a surprins? Nu are de ce să vă surprindă. Ludovic Orban este cel mai matur și mai rațional lider politic pe care îl are România. Pentru mine nu este nicio surpriză că omul acesta a fost capabil să renunțe la orice ambiție personală, pentru binele comun. Nu este prima dată când o face. A mai făcut-o odată și acum 4 ani, atât cât a ținut de el. Să știți că PNL avea șanse bune să o bată pe Firea și cu un candidat propriu, dar când vine vorba de binele bucureștenilor pentru Ludovic Orban să ai șanse nu este suficient. A vrut o certitudine, iar Nicușor Dan este acea certitudine care o să atragă și voturile celorlalte partide de dreapta, acea certitudine care va scăpa bucureștenii de catastrofa Firea”, a scris pe Facebook, secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat într-o conferință de presă comună alături de Florin Cîțu și Nicușor Dan, că liderii liberali reuniți în Biroul Executiv au votat în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei și că au aprobat, tot în unanimitate, lista miniștrilor noului guvern și programul de guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *