Skip to content
Magazin Sport

Cristi Borcea vrea să plece definitiv din România cu toată familia

Omul de afaceri vrea să se rupă de țara natală, dar nu din motivele care-i împing pe cei mai mulți români să emigreze. „E prea multă mizerie, prea multă răutate”, spune Cristi Borcea, care a mai dezvăluit pentru libertatea.ro că a primit nenumărate oferte politice de când a devenit celebru.

Cristi Borcea vrea să părăsească definitiv România! Da, este adevărat, nu e glumă, fostul boss dinamovist afaceri intenționează să se stabilească în afara țării alături de Valentina, noua lui soție, de Milan și de gemenele cu care este însărcinată consoarta sa. Omul de afaceri de 48 de ani a recunoscut informația pentru Libertatea: „Am luat în calcul și varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranță, iau decizia definitivă pentru viitorul meu și al familiei. De ce aș vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”. Budapesta și Viena, două dintre opțiuni Borcea a mărturisit că planurile sale nu sunt un simplu foc de paie. N-a dorit să dezvăluie locațiile luate în calcul, însă, probabil, printre acestea se numără Budapesta și Viena, acolo unde-și împarte timpul și afacerile nașul său de cununie, Marius Vizer. În capitala maghiară, soții Cristi și Valentina Borcea au făcut nunta! Omul de afaceri chiar dezvăluia pentru Libertatea: „Pur și simplu, totul a fost de vis, aranjat în cele mai mici detalii”. Destinația Miami, acolo unde Borcea a trăit o perioadă și unde a avut un apartament cotat la două milioane de euro, nu e luată în calcul. America nu mai este tentantă pentru Cristi, mai ales că acolo a locuit o vreme alături de cea de-a doua soție, Alina Vidican.
Borcea a devenit furios când l-am întrebat de politică: „S-a încercat să fiu atras în fiecare partid, în toți acești ani, mă refer după 2000. Dar nu vreau eu să intru în politică, o consider o mizerie. N-am văzut să se oprească vreo ședință de guvern sau să iasă lumea în stradă pentru că mor cinci oameni pe zi, în medie, pe stradă, din cauza drumurilor proaste. Sunteți duși cu capul! Câți vreți să mai moară?! Mor oamenii că le intră soarele în ochi, când trec la calea ferată, fiindcă nu se vede semnalul luminos când trece trenul!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *