Skip to content
Sport

Cristi Boureanu, protagonist într-un scandal monstru. Ce personaj-surpriză i-a sărit în ajutor FOTO

" "

 

Cristi Boureanu, protagonist într-un scandal monstru. Ce personaj-surpriză i-a sărit în ajutor FOTO

" "
" "

Cristian Boureanu, fost deputat PDL, a fost protagonistul unui scandal pe litoralul românesc, când a decis să se certe cu chelnerul dintr-un local de pe litoral, transmite cancan.ro.

Din relatările reporterilor, reiese că afaceristul Cristian Boureanu ar fi provocat întregul scandal, după ce i-a reproşat ospătarului, pe un ton total deplasat, că nu e respectuos.

„Cristi (n.red. – Boureanu) a sărit ca ars, la un moment dat, şi l-a înjurat pe ospătar de mamă. A început să ţipe şi până să intervină cineva, băiatul i-a dat un pumn direct în ochi!”, a povestit un martor .

Conflictul s-a stins doar după ce Boureanu şi ospătarul au fost despărţiţi de  Adriean Videanu, care era şi el prezent pe terasa.

În timp ce toţi ceilalţi erau concentraţi la meci, fostul ministru a avut prezenţă de spirit şi a reuşit să se interpună între cei doi. „Dacă nu era Videanu, se tăvăleau grav. Boureanu a rămas cu ochiul umflat”, a suținut un martor pentru cancan.ro.

61700475

1 comentariu la “Cristi Boureanu, protagonist într-un scandal monstru. Ce personaj-surpriză i-a sărit în ajutor FOTO

  1. Bine a facut baiatul de la terasa ca la „umflat” pe Boureanu. Nemernicii prost crescuti de teapa lui doar asa pot fi controlati in societate. Eticheta de „om de afaceri” pusa pe aceasta capusa portocalie care a supt de-acolo de unde la pus Udrea, este o jignire pentru adevaratii oameni de afaceri din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *