Skip to content
Sport

Cristi Minculescu a câştigat procesul cu fostul coleg Nelu Dumitrescu în privinţa mărcii “Iris”

Solistul fostei trupe de rock Iris, Cristi Minculescu, a anunţat, joi, pe pagina sa de Facebook, că a câştigat procesul cu fostul său coleg de trupă, Nelu Dumitrescu, în privinţa înregistrării mărcii “Iris”.

Instanţa de judecată a apreciat că înregistrarea mărcii de către Dumitrescu a fost una nelegală, întrucât nu a cerut acordul colegilor săi.

“Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică, reprezentați de o echipă de avocați din cadrul Milcev Burbea S.C.A., compusă din Gabriela Milcev, Iulia Burbea și Florina Enache, au câștigat acțiunea având ca obiect anularea mărcii ”IRIS” nr. 069486, ca fiind înregistrată cu rea-credință de către fostul coleg, Nelu Dumitrescu. Prin sentința pronunțată ieri, 14.11.2018, în Dosarul nr. 28673/3/2017, Tribunalul București a admis acțiunea formulată, prin care Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică reclamau faptul că fostul coleg de trupă, Nelu Dumitrescu, și-a însușit în mod nelegal, fără acordul lor, numele trupei notorii, în pofida contribuției esențiale pe care solistul (Cristi Minculescu), chitaristul (Valter Popa) și basistul (Doru Borobeică) au avut-o vreme de 35 de ani la ceea ce înseamnă ”IRIS”.
Această soluție pronunțată de către Tribunalul București reprezintă un pas important pe care artiștii l-au făcut pentru recâștigarea dreptului de utilizare a mărcii ”IRIS” și înlăturarea unei nedreptăţi printr-o înregistrare abuzivă”, a scris cântăreţul pe pagina de socializare.
Soluția poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

 

1 comentariu la “Cristi Minculescu a câştigat procesul cu fostul coleg Nelu Dumitrescu în privinţa mărcii “Iris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *