Skip to content
Politică

Cristian Băcanu (PNL), atac la PSD: Avem listă lungă de priorități în coaliție, dar dl Ciolacu lipsește

Facebook

Deputatul PNL Cristian Băcanu lansează un atac dur la adresa colegilor de guvernare de la PSD, pe care îi acuză că nu se implică suficient în rezolvarea problemelor ţării, fără să fie îndrumaţi de liderul lor, aflat în vacanţă.

Avem de gestionat pandemia, de rezolvat urgenţele cu facturile la energie, avem listă lungă de priorități în coaliție, dar dl Ciolacu lipsește. PSD este cel mai preocupat de urgențele românilor, dar nu acum, ci când revine dl Ciolacu din vacanta.

Și poate discutăm un pic și despre dl Rafila, care are timp de întâlnire cu AUR, partidul Rusiei, și de promisiuni în fața partidului extremist, dar nu are timp de măsuri concrete pentru valul 5 al pandemiei.

Vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani, care va începe în România pe 26 ianuarie, i-a speriat pe cei de la AUR și dl Rafila i-a liniștit astăzi. Doar pe ei. Pe noi, restul românilor care asistăm la dublarea numărului de cazuri de la o săptămână la alta, nu ne liniștește nimic, deocamdată„, scrie liberalul Cristian Băcanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *