Skip to content
Sport

FOTO Cristian Boureanu, gol într-un parc din Capitala. Care e explicația gestului

" "

Zilele trecute, pe cand temperaturile de afara au inceput sa fie din ce in ce mai ridicate, paparazii de la cancan.ro l-au intalnit pe Cristian Boureanu intr-un parc extrem de populat din Capitala.

Barbatul nu iesise sa faca o plimbare relaxata, nici sport, ci dorea sa se bronzeze. Paparazii cancan.ro l-au intalnit chiar in momentul in care a gasit un loc de verdeata ceva mai populat si s-a intins pe iarba. Dupa nici cateva minute de stat in soare, Cristian Boureanu a decis sa-si scoata tricoul de pe el si sa se bronzeze in voie. Desi nu erau prea multe domnisoare prin zona si doar cateva femei si-au intors privirile, nu putem sa nu remarcam fizicul fostului politician.

" "
" "

Omul de afaceri nu a avut nici cea mai mica jena sa se dezbrace in fata trecatorilor. Mai mult, Cristian Boureanu a ales chiar o zi de weekend pentru a face prima plaja pe anul acesta. Cat timp a stat la soare, barbatul nu s-a uitat nicio clipa imprejur, nici macar in momentul in care si-a dat tricoul jos. Boureanu a fost mult mai absorbit de conversatia pe care o avea la telefon, dar si la selfie-urile (n.r. poze facute singur cu telefonul mobil) decat de cei care se plimbau pe langa el.

parcb4

parcb3

parcb5

parcb6

parcb1

Sursa foto interior: cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *