Skip to content
Politică

Cristian Buşoi are remediul pentru „pacientul cu o boală lungă”, RADET

Europarlamentarul şi prim-vicepreședinte PNL Cristian Buşoi revine pe pagina sa de Facebook cu soluţii pentru ieşirea din criză a regiei de tremoficare RADET. Politicianul somează autorităţile implicate în gestionarea agentului termic în Bucureşti să înceapă negocierile ca bucureştenii să nu se confrunte cu perspectiva lipsei de apă caldă şi căldură în această iarnă.

„Bucureştiul nu a dus niciodată lipsă de soluţii, ci doar de persoane competente şi implicate la nivelul administraţiei locale! Din această cauză, mii de familii riscă să rămână în această iarnă fără căldură şi apă caldă. Acest lucru nu trebuie să se întâmple sub nicio formă! De aceea, toţi factorii implicaţi – RADET, ELCEN, conducerea interimară a Capitalei şi Consiliul General – trebuie să înceapă urgent negocierile pentru ca distribuţia agentului termic să poată avea loc în lunile următoare. Aşa cum am mai spus, soluţiile pentru funcţionarea pe termen mediu şi lung a sistemului local de termoficare există, fiind deja pe masa decidenţilor politici din Primăria Bucureşti.”, a exprimat Buşoi.

Totodată, Cristian Buşoi, numele propus de PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei, a scris un articol pentru publicaţia Adevărul în care discută ineficienţa RADET şi afirmă că administraţia Oprescu este responsabilă pentru incertitudinea asigurării căldurii pentru bucureşteni. Buşoi analizează situaţia datoriilor imense ale RADET către Elcen trasând şi risipa banilor de la Primărie.

Europarlamentarul exprimă faptul că va prezenta public soluţiile la aceste probleme şi punctează faptul că: „Trebuie să facem acest serviciu eficient şi sigur pentru bucureşteni. Soluţiile pentru funcţionarea pe termen mediu şi lung există şi le vom prezenta public în săptămânile care urmează. Mai este nevoie de o administraţie responsabilă, capabilă să cheltuiască banii cu cap, dar şi de o viziune liberală, care să rezolve, o dată pentru totdeauna, această anomalie a „statului dator la stat”, conchide Cristian Buşoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *