Skip to content
" "
Politică

Cristian Bușoi are soluția pentru Primăria Iași

Europarlamentarul Cristian Bușoi are soluția pentru Primăria Municipiului Iași la alegerile din iunie.

Astfel, varianta liberalului constă în persoana lui Marius Bodea, candidatul PNL, spunând că acesta „a demonstrat că prin seriozitate și respect pentru banul public poți construi durabil, iar Aeroportul Internațional Iași, pe care l-a condus cu multă responsabilitate, stă mărturie acestui fapt”

" "

O viziune și un program liberal sunt singurele care pot aduce bunăstare și dezvoltare durabilă, la Iași. Administrația de stânga nu a reușit decât scandaluri, corupție și promisiuni neîndeplinite, în total dispreț față de cetățeni și investitori.
Marius Bodea, candidatul PNL la Primăria Iași, a demonstrat că prin seriozitate și respect pentru banul public poți construi durabil, iar Aeroportul Internațional Iași, pe care l-a condus cu multă responsabilitate, stă mărturie acestui fapt.
Ieșienii trebuie să înțeleagă că scrutinul într-un singur tur de anul acesta nu ne permite să irosim votul. Singura alternativă serioasă la administrația PSD-istă este candidatul PNL la Primăria Municipiului Iași, Marius Bodea. Ieșenii au nevoie de un partener, care să aducă decizia cât mai aproape de ei și sunt convins că Marius Bodea, candidatul PNL, va fi acest partener”, a scris Cristian Bușoi pe pagina de Facebook.

ppe

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *