Skip to content
Economie

Cristian Bușoi: AVAST este una dintre cele mai importante companii de securitate cibernetică la nivel internațional

Facebook/Cristian Busoi

AVAST este una dintre cele mai importante companii de securitate cibernetică la nivel internațional, a transmis eurodeputatul Cristian Bușoi (PNL, PPE), președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie (ITRE) pe pagina de Facebook.

„Cu peste 1,5 miliarde de atacuri cibernetice blocate în fiecare lună și peste 430 de milioane de utilizatori, AVAST este una dintre cele mai importante companii de securitate cibernetică la nivel internațional.

În timpul misiunii din Cehia am avut ocazia să îl întâlnesc pe CEO-ul companiei, Ondrej Vlcek, și să aflu informații despre proiectele pe care le au pentru a apăra confidențialitatea datelor, protejarea identității personale și blocarea amenințărilor online.

O lume digitală sigură este, de altfel, și misiunea pe care ne-am asumat-o în Comisia ITRE, pe care o conduc în Parlamentul European, care încurajează finanțarea cercetării și inovării în domeniul digital.

Trăim, lucrăm și ne relaxăm atât în lumea reală, cât și în cea digitală. Avem posibilitatea de a alege noi experiențe online în fiecare zi. Este important ca datele noastre să fie în siguranță.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *