Skip to content
Politică

Cristian Bușoi cere demisia prefectului Capitalei

Președintele PNL București, Cristian Bușoi solicită demisia prefectului Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Manipulări politice grosolane au dus la escaladarea evenimentelor din Piață. Jandarmeria a fost asmuțită cu bună-știință împotriva manifestanților. Prefectul Capitalei, dintr-un reflex de slujbaș politic, a vrut să arate probabil șefilor că-i “liniștește” pe manifestanți și a dat un ordin care a făcut mult rău. Doamna prefect, care a avut și o trecere pasageră prin administrația pesedistă a Capitalei, ar trebui să-și dea demisia. Nu s-ar repara răul făcut, dar măcar s-ar da un semnal că politrucii nu trebuie amestecați cu acțiunea Jandarmeriei.

În loc să fie izolați bătăușii- cu care forțele de ordine nu este prima data când se confruntă- s-a urmărit escaladarea și compromiterea unei acțiuni pașnice de protest. S-a ajuns aici pentru că pesediștii au tendința de a pune talpa pe gât oricui nu este de acord cu partidul.

Un protest pașnic transformat, cu abilitate, într-o debandadă care să asmută oamenii unora contra altora. Asta a făcut PSD-ul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *