Skip to content
București Politică

Cristian Bușoi dă de pământ cu PSD: Își bate joc de bucureșteni, în loc să dea soluții pentru trafic și RADET

Inquam Photos
" "

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, acuză PSD că își bate joc de cetățeni.

Cu privire la situația din București, liderul liberal spune că, în ultimii doi ani și jumătate, banii pentru investiții, infrastructură și alte domenii importante, au fost aruncați “pe evenimente, spectacole, aşa-zis culturale, excursii, premii pentru persoanele căsătorite, vouchere fără rost și decontări de benzină aiuristice.

" "

Redăm mai jos comunicatul integral:

De doi ani și jumătate, PSD are toată conducerea: Guvern,  Primăria Generală şi Sectoare. Dar, tot ce face PSD-ul, indiferent că este vorba de PSD-Firea, „aripa imagine și zero realizări” sau PSD-Dragnea, „aripa guvernarea paralelă”, este să își bată joc de bucureșteni.

Foarte grav este că Guvernul se răzbună pe bucureșteni și la fel de grav este că Dragnea taie bugetele tuturor administrațiilor marilor orașe; pentru că Guvernul Dăncilă nu mai are bani, după ce a irosit și creșterea economică și împrumuturile pe cheltuieli populiste.

Irosirea banilor de la buget pe cheltuieli populiste, fără a face investiții în trafic și termoficare, este însă ceea ce a făcut şi administrația PSD-Firea la Bucureşti. În doi ani şi jumătate de mandat, a aruncat cu banii pe evenimente, spectacole, aşa-zis culturale, excursii, premii pentru persoanele căsătorite, vouchere fără rost și decontări de benzină aiuristice. 

Cristian Bușoi, 

Președinte PNL București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *