Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cristian Bușoi demască ”adevăratele interese ale PSD”: ce reprezintă, de fapt, Fondul Suveran de Investiții

facebook.com

Europarlamentarul PNL, președinte al PNL București, Cristian Bușoi, a fost invitat joi la Puterea Știrilor, unde a discutat, printre altele, și despre interesul scăzut al  actualei guvernări pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă sistemul de sănătate românesc.

”Interesul principal este altul: vedeți bine că mare parte din energie și din timp o dedică chestiunilor care îi vizează direct, schimbarea legilor justiției, acapararea unor instituții-cheie ale statului(…) Dacă vorbim de prioritățile de finanțare, principalele priorități ale actualului Guvern sunt să își hrănească clientela politică și economică. Sunt foarte mulți bani duși către programe de timp PNDL, se concentrează pe așa zisul Fond Suveran de Investiții, care în realitate reprezintă o mega escrocherie a actualului Guvern și evident al celui care conduce din umbră și ia decizii, vorbim de președintele PSD Liviu Dragnea. 

Ori, în condițiile în care tu te concentrezi pe aceste lucruri, pierzi din vedere energia, implicarea, forma, alocarea de resurse pentru domeniile cu adevărat importante. Eu văd cel puțin două domenii esențiale, care nu aduc rezultate pe termen scurt, nu aduc neapărat voturi așa cum aduc niște bani investiți într-o primări condusă de un PSD-ist care poate să transforme investițiile în voturi, dar care pe termen mediu și lung pot reprezenta șansa României de a fi competitivă și de a avea succes: educația și sănătatea”, a declarat Cristian Bușoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *