Skip to content
Politică

Cristian Bușoi, despre legile justiției și educației: Această coaliție formată din cele mai mari partide poate pune bazele unei reforme ireversibile

Facebook

Legile justiției și legile educației sunt extrem de importante pentru viitorul țării, spune europarlamentarul Cristian Bușoi. ”O țară poate merge în direcția bună când are oameni educați, bine pregătiți și când sunt asigurate condițiile unui stat de drept funcțional”, a adăugat liberalul.

„Au trecut treizeci de ani de la Revoluție. S-au făcut pași importanți, România a progresat enorm, a încercat mai multe soluții, unele mai bune, altele mai proaste, dar acum cred că s-a ajuns la maturitatea instituțională necesară pentru a adopta cele mai bune soluții.

Am încredere că după un proces atât de amplu de analiză, după toată experiența acumulată în această perioadă, vom avea două pachete legislative care să rezolve problemele existente.

Această coaliție formată din cele mai mari partide poate pune bazele unei reforme ireversibile. Suntem împreună la guvernare, adoptăm soluții agreate în ambele partide și nu mai există riscul ca peste o perioadă de timp cineva să zică: schimbăm din nou legea, modificăm. Este un plus enorm, pentru că se va asigura o predictibilitate pentru o perioadă foarte mare de timp și acest lucru este important atât pentru cetățeni cât și pentru instituții”, a completat Cristian Bușoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *