Skip to content
Politică

Cristian Bușoi, despre traficul din București: Trebuie făcute toate lucrurile cu cap și pe rând / EXCLUSIV 

debanat.ro

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunțat că va cumpăra 300 de autobuze noi pentru a ajuta traficul din București.

Cristian Bușoi, președintele PNL, a comentat pentru PSnews.ro această decizie a noului edil din București. Bușoi subliniează ideea că problema traficului din Capitală poate fi rezolvată doar printr-un transport public civilizat.

„Nu vreau să critic neapărat ideea Primăriei de a achiziționa autobuze pentru că și acestea sunt necesare, chiar dacă și alte lucruri sunt cel puțin la fel de urgente, cum este cazul construcției unui nou spital.

Este esențial însă să fie achiziția transparentă și vehiculele să îndeplinească condițiile de care este nevoie acum, inclusiv aer condiționat.

Condițiile din trafic în transportul în comun trebuie îmbunătățite și dacă vom avea un transport public civilizat evident, vom putea spera la reducerea aglomerației din trafic.

Un transport public civilizat, înseamnă mai multe mijloace de transport care sosesc rapid în stație și care pot fi astfel ușor accesibile, ajutând lăsarea acasă a mașinii personale.

Trebuie făcute toate lucrurile cu cap și pe rând și construit spital și achiziționat autobuze, dar ideea de a face ceva pentru bucureșteni nu poate fi decât în regulă și asta și susțin”, a spus Bușoi pentru PSnews.ro

ppe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *