Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cristian Bușoi explică motivele DEMISIEI din funcția de președinte al PNL București: Nu ne simțim vinovați

psnews.ro

Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, fost președinte al PNL București, a fost invitat marți în studioul „Puterea Știrilor”, unde a vorbit, printre altele, despre motivele demisiei din funcția de președinte al organizației PNL din Capitală.

Amintim că europarlamentarul Cristian Bușoi a anunțat lunea trecută că se retrage de la conducerea PNL București, adăugând că „și conducerea naţională a partidului este responsabilă pentru scorul obținut de PNL la Bucureşti, la alegerile europarlamentare”.

Cristian Bușoi pune pe masă motivele demisiei din funcția de președinte al organizației PNL București

(…)Situația la care am fi putut asista ar fi fost aceea că s-ar fi încercat de către către conducerea centrală o schimbare a organizației PNL București cu discuții cu totul și cu totul neprincipiale, care nu ar fi fost potrivite în BPN, cu colegii din țară care ar fi trebuit să aleagă între anumite indicații de la nivel național, și o anumită stare de solidaritate cu colegii din organizația PNL București.

Evident că pentru un partid care a câștigat alegerile, acest gen de discuții ar fi fost contraproductive. Tocmai pentru că trebuia să ne asumăm o responsabilitate, chiar dacă nu ne simțim vinovați – ba chiar vedem anumite lucruri pozitive în scorul de pe București – și pentru a evita discuțiile contradictororii și un anumit conflict care se putea crea cu colegii noștri din conducerea centrală, am decis că cel mai înțelept lucru este să ne retragem”, a declarat Cristian Bușoi la Puterea Știrilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *