Skip to content
Politică

Cristian Bușoi îi cere președintelui ANRE să își depună mandatul: Nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică în România

Facebook/Cristian Busoi

Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi critică modul în care Autoritatea Națională de Reglementare a Energiei a gestionat momentul liberalizării pieței de energie electrică în România și îi cere președintelui acesteia demisia.

„Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) nu a gestionat deloc bine momentul liberalizării pieței de energie electrică în România. Sunt milioane de români care, astăzi, plătesc tarife crescute pentru că nu li s-a spus ce trebuie să facă de către o instituție a statului care ar fi trebuit să îi respecte, să îi informeze și să îi protejeze. Reușita liberalizării se măsoară prin numărul consumatorilor care își schimbă furnizorul, care la noi este mult prea mic. Având în vedere aceasta situație, solicit public președintelui ANRE să își depună mandatul.

Cred că este timpul să reprofesionalizăm această instituție și să analizăm inclusiv rolul său în arhitectura instituțională a statului român”, a scris europarlamentarul Cristian Bușoi pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *