Skip to content
Politică

Cristian Buşoi, impresionat de drama imigranților după ce a vizitat o tabără de refugiați din Liban: „Sunt multe cazuri tragice”

Europarlamentarul şi fostul candidat liberal la Primăria Capitalei, Cristian Buşoi, a vizitat împreună cu colegii săi din PPE o tabără de refugiaţi din Liban, ţară care adăposteşte un număr foarte mare de azilanţi ca urmare a Războiul Civil din Siria. Buşoi s-a arătat impresionat de drama celor care trăiesc în tabăra din Valea Bekaa şi a acuzat lipsa de coerenţă a statelor din UE în ceea ce priveşte această problemă, informează B1 TV.

”Condițiile sunt cu adevărat foarte rele. Chiar dacă am avut ocazia de-a lungul carierei mele să merg în diverse țări în care condițiile nu sunt bune, am fost profund impresionat. Erau corturi improvizate pentru care plătesc chirie, fără electricitate, oamenii stau foarte înghesuiți. Din păcate, sunt multe cazuri tragice, femei singure cu copii, care și-au pierdut soții în războiul din Siria sau pe drum, nu au mijloace să se întrețină, sunt dependete de sprijinul umanitar al ONU sau al diverselor fundații, depășite și ele de numărul imigranților”, a declarat Bușoi.

Acesta a mai precizat că sunt peste un milion de imigranți în Liban, țară care numără numai patru milioane de locuitori.

ppe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *