Skip to content
Cultura Politică

Cristian Bușoi, îndemn de Crăciun: Le doresc românilor să își păstreze dorința de a schimba în bine România!

antena3

Marea sărbătoare a Crăciunului a cuprins casele tuturor creștinilor. Cu această ocazie, europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, a transmis în exclusivitate pentur PSNews un mesaj românilor de pretutindeni.

Concret, vicepreședintele PNL a precizat că le dorește românilor sărbători cât mai frumoase și să nu își piardă dorința de implicare în procesul de dezvoltare al României, spiritul civic fiind foarte vizibil în ultima perioadă prin protestele pașnice din stradă.

„Românilor le doresc sănătate și sărbători frumoase. Și le doresc să-și păstreze dorința de implicare și de a schimba în bine România pe care le-au arătat în acest an printr-o mobilizare civică exemplară. Au existat puține lucruri atât de puternice ca imagine în favoarea României la nivel European , cum au fost protestele și maturitatea civică pe care au arătat-o românii prin mișcările pașnice de stradă din acest an și anul trecut. Și le doresc tuturor să nu ne confruntăm cu o nouă criză economică din cauza unor măsuri economice guvernului care sunt pur și simplu greșite”, a spus Cristian Bușoi în exclusivitate pentru PSNews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *