Skip to content
Politică

Cristian Bușoi, întâlnire cu reprezentanții Federației Companiilor din Coreea de Sud: „Au subliniat că sunt interesați să investească în țările UE”

Europarlamentarul român Cristian Bușoi a purtat discuții „utile” cu reprezentanții mediului de afaceri din Coreea de Sud, aceștia din urmă arătându-se interesați să investească în țările din Uniunea Europeană.

”Federația Companiilor din Coreea de Sud (KEF) este o organizație de top, care reprezintă cele mai importante firme din Coreea și contribuie la dezvoltarea economiei naționale, folosindu-se de expertiza pe care o are pentru a consolida și promova o dezvoltare echilibrată a economiei naționale.

Am avut plăcerea să port astăzi o discuție foarte utilă cu liderii acestei organizații, care au subliniat că sunt interesați să investească în țările din Uniunea Europeană, în special în domeniul energetic, digital, farmaceutic și de apărare. A fost una dintre cele mai interesate întâlniri de până acum, în care s-au prezentat soluții pragmatice generatoare de creștere economică și succes”, a scris liberalul Cristian Bușoi pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *