Skip to content
Politică

Cristian Bușoi își ia în serios candidatura la Primărie. Ce proiecte și dezbateri propune liberalul

Joi, de la ora 16:00, în Sala Media a Teatrului Naţional București a avut loc loc dezbaterea “Infrastructură, trafic şi transport alternativ”, moderată de prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi.

Au fost abordate discuții referitoare la problemele traficului din Bucuresti cauzate de lipsa proiectelor de infrastructură, poluarea excesivă față de media țărilor din UE, precum și managementul deficitar al RATB.

Demnitarul liberal a atras atenția pe pagina sa de Facebook asupra faptului că: „Din păcate, suntem martorii unei situaţii extrem de sumbre: în lipsa oricărei strategii concrete de rezolvare a acestor probleme, Bucureştiul se apropie cu paşi mari către un colaps fără precedent al traficului rutier!”

Amintim că prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi și-a depus candidatura pentru a intra in competiția interna a partidului în vederea alegerilor locale din 2016 când bucureștenii își vor alege un nou primar general.

„Cel mai important lucru este ca imi doresc sa propun politici publice dupa modelul oferit Romaniei de presedintele Klaus Iohannis, model validat si sustinut in noiembrie 2014 prin votul majoritar al oamenilor”, a afirmat Busoi.

Europarlamentarul Cristian Busoi vine și cu proiecte concrete care să spijine viitoarea sa candidatură la PMB. Astfel, demnitarul a creat platforma bucurestisanatos.ro, un proiect prin care dorește să atragă atenția asupra faptului că sanatatea orasului influenteaza in mod direct starea de sanatate a locuitorilor.

„București sănătos” este un proiect-manifest care dorește să ajute la îmbunătățirea calității bucureștenilor prin servicii medicale de calitate, spații verzi, parcuri și străzi curate și sigure, traficul fluidizat, mijloacele de transport alternative și o capitală atractivă pentru investitori și turiști.

1 comentariu la “Cristian Bușoi își ia în serios candidatura la Primărie. Ce proiecte și dezbateri propune liberalul

  1. … „Din păcate, suntem martorii unei situaţii extrem de sumbre …
    Din fericire, singurul care ia in serios aceasta candidatura e doar el …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *