Skip to content
" "
Politică

Cristian Bușoi neagă tensiunile dintre președintele Iohannis și PNL București: Aceste informații, apărute pe surse, sunt complet false

debanat.ro

Europarlamentarul și președintele PNL București, Cristian Bușoi, contrazice informațiile care au apărut în presă, potrivit cărora Iohannis s-ar fi arătat dezamăgit de activitatea organizației liberalilor din Capitală, în cadrul unei întâlniri cu liderii PNL la vila Lac din Capitală.

”Informațiile, pe surse, legate de discuția între președintele Iohannis și lideri ai PNL, privind PNL București, sunt false și fac rău PNL București.

" "

Am primit foarte multe întrebări din partea colegilor din Birourile politice de sector sau chiar simpli membri. Membrii PNL București sunt îngrijorați și supărați din cauza acestor informații, în condițiile în care, prin munca acestor oameni, PNL București și-a atins țintele stabilite pentru intrarea în campanie, iar acum toată lumea este implicată în activități de precampanie.

Aceste informații sunt complet false. Nu s-a purtat nicio discuție care să vizeze organizația PNL București”, a scris Cristian Bușoi pe pagina sa de Facebook.

”Este o greșeală enormă”

Liderul PNL București se referă la un articol apărut pe G4Media.ro, în care se susține, citând surse din rândul liberalilor, că președintele Klaus Iohannis s-ar fi arătat dezamăgit de organizația condusă de Cristian Bușoi. Potrivit acestor surse, Iohannis le-ar fi transmis liberalilor: ”Aveți șansa să vă situați peste PSD, e adevărat, nu neglijați orașele mari și cu precădere Bucureștiul”.

”Era dezamăgit de organizația București. Știa că acolo este dezastru. Nu cred că are așteptări”, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre liderii PNL participanți la întâlnire.

Cristian Bușoi neagă aceste informații și susține că ”cei care răspândesc asemenea informații nu doar că-și bat joc de munca membrilor organizației, dar afectează scorul pentru alegeri, pentru că aceste informații negative se reflectă direct asupra votanților”.

”Atacurile la adresa PNL București continuă de câteva luni și este o greșeală enormă că, și pe ultima sută de metri înaintea campaniei electorale, există încercări de denigrare a organizației PNL București.

Îi asigur pe toți membrii și pe simpatizanții PNL București că organizația este mobilizată pentru a obține cel mai bun scor posibil la alegerile europarlamentare.

PNL București susține cu toată convingerea demersul președintelui Klaus Iohannis de a organiza referendumul privind Justiția”, a adăugat Cristian Bușoi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *