Cristian Buşoi: PNL sprijină sectorul privat pentru a dezvota infrastructura digitală

Foto: Cristian Buşoi

Europarlamentarul Cristian Buşoi a afirmat, după o vizită la Nokia Business Center împreună cu Nicolae Ciucă, președintele PNL, Lucian Bode, secretarul general al PNL și Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timișoara, că rolul Partidului Național Liberal este de a sprijini și de a colabora cu parteneri importanți din sectorul privat pentru a dezvolta infrastructura digitală și a consolida poziția României pe harta tehnologică a UE.

„Am avut plăcerea de a vizita, ieri, la Timișoara, Nokia Business Center împreună cu Nicolae Ciucă, președintele PNL, Lucian Bode, secretarul general al PNL și Nicolae Robu, candidatul #PNL la Primăria Timișoara.
Prezența Nokia la Timișoara este de o importanță strategică pentru dezvoltarea economică și tehnologică a regiunii.

Nokia aduce nu doar salarii bune pentru angajați, ci și know-how important, contribuind astfel la formarea unei forțe de muncă înalt calificate și la crearea unui mediu favorabil inovării.
Vizita noastră la Nokia subliniază angajamentul Partidului Național Liberal de a sprijini și de a colabora cu parteneri importanți din sectorul privat pentru a dezvolta infrastructura digitală și a consolida poziția României pe harta tehnologică a UE”, a scris Buşoi pe pagina sa de Facebook.

epp group

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: