Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cristian Bușoi: Rareș Bogdan, o variantă excelentă pentru organizația PNL București. Se bucură de cea mai mare notorietate și încredere

psnews.ro

Europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, fost președinte al PNL București, a fost invitat marți în studioul „Puterea Știrilor”, unde a vorbit, printre altele, și despre cine ar putea să preia conducerea organizației PNL București, după ce acesta a demisionat.

Amintim că europarlamentarul Cristian Bușoi a anunțat lunea trecută că se retrage de la conducerea PNL București, adăugând că „și conducerea naţională a partidului este responsabilă pentru scorul obținut de PNL la Bucureşti, la alegerile europarlamentare”.

„Rareș Bogdan poate fi o variantă excelentă pentru organizația PNL București”

Astfel, confruntat cu informația apărută în spațiul public, potrivit căreia Rareș Bogdan ar putea prelua conducerea organizației PNL din Capitală, Cristian Bușoi a afirmat că numărul 1 pe lista candidaților liberali la alegerile europarlamentare este persoana „cu cea mai mare notorietate și încredere în electoratul bucureștean” și „poate fi o variantă excelentă pentru organizația PNL București”.

„Cred că Rareș Bogdan poate fi o variantă excelentă pentru organizația PNL București. Campania din București a fost foarte mult centrată pe imaginea și promovarea candidatului pentru alegerile europarlamentare – Rareș Bogdan. Din analizele și cercetările pe care le-am avut înainte de începerea campaniei electorale, și chiar din timpul campaniei electorale, era de departe personalitatea din PNL cu cea mai bună aderență la electoratul din București, evident, exceptându-l pe președintele Klaus Iohannis (…) Rareș Bogdan se bucură de cea mai mare notorietate și încredere la nivelul electoratului bucureștean”, a declarat Cristian Bușoi la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *