Skip to content
Politică

Cristian Bușoi, reacție tranșantă la adresa lui Theodor Paleologu: „Nu deveni și tu o problemă a PNL”

Prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, reacționează la afirmațiile făcute miercuri de deputatul liberal Theodor Paleologu, cerându-i acestuia să nu devină și el „o problemă a PNL”.

În acest sens, Bușoi critică atitudinea lui Paleologu care, spune el, nu face decât „să pună gaz pe foc”. Mai mult, prim-vicepreședintele liberal precizează că orice nemulțumire trebuie discutată în partid, și nu „în piață”.

CITEȘTE ȘI: Theodor Paleologu vrea un Congres extraordinar al PNL: „Mergem spre un dezastru garantat”

„De câte ori vorbește despre PNL în ultimele săptămâni, Toader Paleologu nu face decât să dea de pâmânt cu PNL, lucru care în mod cert nu ajută cu nimic.

Dacă ar vrea să fie de ajutor PNL, nu doar să pună gaz pe foc ca să apară el mai bine, ar spune ceva și despre PSD și despre candidatul PSD la Primăria Generală, pentru că, totuși, până pe 5 iunie, PNL este în campanie”, a spus Bușoi, potrivit unui comunicat remis redacției PSnews.ro.

Prim-vicepreședintele PNL îl invită pe Paleologu să susțină campania electorală a partidului, cum este normal. Bușoi îi cere, totodată, în cazul în care nu dorește să îl sprijine pe Cătălin Predoiu, să nu „lovească în campania lui”.

„Iar dacă chiar îi pasă de candidatul PNL la Capitală, atunci îl rog să nu se alăture celor care dau cu manta ca să lovească în campania lui Cătălin Predoiu”, a afirmat liberalul.

În ceea ce prvește declarația lui Theodor Paleologu, potrivit căreia „PNL merge spre un dezastru garantat”, Cristian Bușoi subliniază că problemle cu care se confruntă Partidul Național Liberal nu sunt mai deosebite decât problemele pe care orice partid le are în această perioadă a alegerilor.

„Ce probleme are PNL, dacă are, nu sunt cu nimic mai deosebite decât problemele pe care le are orice partid în alegeri și după alegeri.

Toader Paleologu, dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL, și nu să devină parte a acestor probleme, atunci să vorbească în partid, nu în piața publică.

Și, mai ales, să spună ceva care să ajute și campania PNL, nu care să distragă atenția de la această campanie”, a conchis Cristian Bușoi.

ppe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *