Skip to content
Politică

Cristian Bușoi salută revenirea lui Crin Antonescu: Unul dintre puținii lideri, între foarte mulți politicieni! EXCLUSIV

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, și-a anunțat revenirea pe scena politică. Astfel, acesta va candida pe listele PNL la alegerile europarlamentare din anul 2019.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu europarlamentarul PNL, Cristian Bușoi, pentru a transmite cum vede revenirea lui Crin Antonescu în PNL. Vicepreședintele PNL remarcă că este un plus pentru partid, dar nu numai încât „va fi un câștig pentru dezbaterea politică în general”, Crin Antonescu fiind „unul dintre puținii lideri, între foarte mulți politicieni”.

„Este un importat câștig politic pentru susținerea proiectelor PNL la Bruxelles și este un plus pentru alegerile parlamentare pentru că va dinamiza activul de partid și va atrage atenția asupra listei PNL. Dacă este sa ma raportez la tabloul politic general, Crin Antonescu este unul dintre puținii lideri, între foarte mulți politicieni. Așadar, va fi un câștig pentru dezbaterea politică în general, nu doar cea internă, din PNL. Este clar că PNL avea nevoie de mai multe resurse mobilizate pentru a traversa această etapă cu alegeri importante, iar Crin Antonescu este o resursă reală, pe care, până acum, PNL nu o folosea”, a declarat Cristian Bușoi pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *