Skip to content
Politică

Cristian Bușoi, semnal tăios către USR: Este mai degrabă competitor decât prieten!

psnews.ro

Europarlamentarul Cristian Bușoi – vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL) a trimis duminică un semnal tăios către Uniunea Salvați România (USR).

Președintele PNL București a declarat, la Consiliul Național (CN) al PNL, că PNL trebuie să strângă rândurile ca să câștige electoratul nehotărât și să și-l fidelizeze pe cel de dreapta.

Pe de altă parte, Cristian Bușoi a atras atenția asupra relației dintre PNL și celălalt principal partid de opoziție, cel condus de către Dan Barna, opinând că „USR-ul este mai degrabă competitor decât prieten”.

„Trebuie să ne adunăm cu toții într-o mare echipă și să facem cu toții opoziție agresivă la Partidul Social Democrat. Poate că marea echipă a PNL este pe nedrept intens criticată. Sunt lucruri mai bune și mai puțin bune. Sunt lucruri pe care le-am putea face mai bine, sunt idei pe care le-am putea comunica mai mult, dar, atunci când vom trage linia, românii trebuie să se bazeze pe echipa PNL, care este o echipă cu experiență, este o echipă onestă, este o echipă care va ști ce să facă atunci când românii îi vor da șansa să guverneze România. (…) PSD este un uriaș cu picioare de lut, care se va prăbuși atunci când românii vor vedea o alternativă. Iar această alternativă nu poate fi decât Partidul Național Liberal”, a afirmat Bușoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *