Skip to content
Politică

Cristian Bușoi, supărat că Nicușor Dan a blocat Capitala pentru un maraton: Lipsă de respect pentru bucureșteni și incapacitate admistrativă

Facebook

Europarlamentarul liberal Cristian Bușoi l-a criticat pe Nicușor Dan pentru decizia acestuia de a închide mai multe artere principale din Capitală pentru un maraton. Eurodeputatul consideră că acest lucru denotă lipsă de respect față de bucureșteni.

„Pe ploaie și la numai 3 grade Celsius, niște minți inteligente din Primăria Capitalei au decis să închidă unele dintre cele mai importante artere din București pentru un maraton, desigur important, dar care ar fi putut fi amânat sau măcar scurtat, date fiind condițiile meteo. Într-un București deja sufocat, într-un oraș în care cea mai mică ploaie afectează circulația, într-o zi cu două Sărbători importante: Duminica Floriilor și Paștele Catolic, și repet, pe o vreme mohorâtă, să interzici traficul este dovadă de lipsă de respect pentru bucureșteni și incapacitate admistrativă.Tot respectul pentru participanții la maraton, respect sincer pentru sportivii României, care inspiră aceste evenimente, dar și pentru miile de bucureșteni activi, care duc înainte acest oraș.

Unii dintre ei lucrează și astăzi și trebuie să ajungă către jobul lor, alții au nevoie să ajungă în diverse zone din Capitală, către cei dragi sau la aeroport. Și aceștia merită să fie respectați. Cu mai multă implicare din partea autorităților competente, sigur se poate găsi un just echilibru între aceste activități.”, a scris Busoi pe Facebook.

3 comentarii la “Cristian Bușoi, supărat că Nicușor Dan a blocat Capitala pentru un maraton: Lipsă de respect pentru bucureșteni și incapacitate admistrativă

  1. & Dacă domnul Bușoi și-a făcut album personal cu aparițiile din presă pentru a-l arăta membrilor PNL când își depune candidaturile, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *